Torsdag den 11. juli

Campingpladsen viste sig at være under al kritik og Martin kørte til Milo for at købe morgenbrød (hos Panifichio).

Formiddagen bød på badning i deres pløre pøl (vandet var meget beskidt og pumperne virkede ikke ordentligt) til gengæld havde de valgt at at man skulle gå med badehætte, hvilket vi nægtede, vi kunne ikke rigtigt se formålet med hætten vi kunne få i receptionen da den ikke var tætsluttende. Mange mænd har i øvrigt flere hår på kroppen end på hovedet og "badehans" (livredderen) brugte heller ikke badehætte!!

Mens børnene gik på legepladsen købte vi andre ind til frokost.

Vi kørte op til Etna nord for at høre om man fra nordsiden kunne komme helt op til et krater. Endnu en gang blev vi skuffede, det var ikke muligt pga. sidste års udbrud. Vi fandt nogle lava grotter på vejen og indtog frokasten ved dem. Vi kørte videre mod Gole d. Alcantara, forbi by der lå højt hævet over vejen på en klippe, Motta Camastra. Meget hyggelig by på nogle stejle skipper. Gole d. Alcantara er en kløft af lava der er blevet slidt af en kraftig vandstrøm. Vandet er iskoldt, ikke meget mere end 5 grader.

Vi var længe om at finde et indkøbssted på vejen tilbage og derfor blev klokken halv syv da vi var på vej tilbage til campingpladsen. Da pølen lukkede klokken 19:00 havde vi lidt travlt. Turen op til Milo i 600 m højde var på ca. 12 km blev tilbagelagt på 7 min, bilen lugtede varmt da vi kom op. Men vi nåede i deres beskidte svømmepøl og svine den endnu mere til !!!

/Estella

Tilbage

Næste feriedag