Fredag den 12. juli

Alt blev pakket sammen og dagen for afskeden med Sicilien for denne gang var oprandt.

Morgenmaden blev indtaget i Castiglione di Sicilia på torvet med god udsigt. Underholdningen bestod i byens unge tosse der kørte rundt og rundt i byen på knallert og passerede os ikke mindre end 8 gange. Til sidst var han kørt op bagved i byen og kom tilbage på gåben.

I Messina fandt vi færgen tilbage til fastlandet.

Vi kørte af motorvejen op til Lauria, kørte ned til middelhavet ved Maratea. Langs med middelhavet højt over havet, helt ude ved vandet. Udsigten er helt fantastisk. I Policastro Bussentino køber vi melon som bliver spist på en afsides parkeringsplads lidt væk fra vejen. Vi finder hovedvejen S18 og følger denne til Paestum. Her er mange turister på campingpladserne men vi får en hyggelig plads på camping Giara og får hurtigt lejren op at stå.

Vi vil spise ude og kører til Agropoli for at få noget at spise, det er helt umuligt, alt er optaget og vi kører ind i landet. Her falder vi over en lille restaurant og pensionat ved navn Arcobaleno. Det er et meget fint sted. Mens vi venter på maden bliver vi underholdt af ejeren, han har en krage som kan sige papa og en sød schæferhund. Vi bliver bænket og er meget spændte på hvad vi skal have at spise, de havde ikke noget spisekort. Vi får alt muligt forskelligt men ost, pølse, skinke, pasta, ossobuco mm, vi kunne slet ikke spise det alt sammen. Da vi var godt mætte pakkede mutter alt det vi ikke kunne spise så vi kunne få det med. Vi var lidt nærvøse for prisen men det viste sig at det var rørende billigt og vi fik deres kort hvis vi kom forbi en anden gang.

/Estella & Martin

Tilbage

Næste feriedag