Italien igen - igen....

Ja, hvad kan man sige, Italien igen i år, hvorfor nu det?  Som skrevet så mange gange før, så er Italien et land med usædvanlig mange tilbud både kulinarisk men også mentalt i form af alt deres "gamle lort" alle vegne.

Vores sommerferie i år adskiller sig dog fra de foregående ved at være nøje planlagt. Vi starter med at køre direkte til Vieste, nærmere betegnet Baya de Campi, som vi også besøgte sidste år, og starte ferien med badning og afslapning. Efter 8 - 10 dage er det meningen at vi skal videre til en campingplads mellem Pisa og Rom og møde vores gode venner fra Køge og hygge med dem nogle dage. Feriens sidste uge skal tilbringes i Østrig hvor vi hat lejet en lejlighed hos familien Thaler, den samme som vi i vinter boede i i forbindelse med vores skiferie. Sidst men absolut ikke mindst skal vi besøge Dacau for at sætte sidste års oplevelser omkring Mont Casino og 2. verdenskrigs rædsler lidt i perspektiv.

Pga. feriens "mangel på oplevelser" (en gevinst eller ærgerligt, alt efter øjnene der ser), vil dagene i dette års feriedagbog være slået sammen til tre temaer, et for hvert sted vi besøgte

/Martin

Vieste