Familien Jessens sommerferie 2008


 

 

Onsdag den 2. juli

 

 

 
Kl. 7 får vi igen øjne og kl. godt 8 trasker vi ned og får en bid morgenmad. Efter maden går vi ned og ser ponyerne blive sadlet op inden vi kører op til den bjergbane hvor vi kan komme op på bjerget.
Vi starter ud i ca. 1200m højde og går først efter en masse vandfald som er her i denne kløft.
 

Der er ikke noget så beroligende som vand der løber. Ved frokosttid ender vi ved en hytte med restaurant. Kira og Estella får gullash med dumplings, Jakob noget oste-pasta-et-eller-andet med bacon på toppen og jeg får en gang sour-kraut suppe og en gang kartoffelkugler med skinke og sour-kraut. Jakob kan ikke lide sit og får lidt dumplings af Estella.

Ned af bjerget vælger vi en anden rute og da vi er tilbage ved bilen har vi tilbagelagt omkring 10 km. på bjerget og er godt møre i benene. Estella fortæller at der var en storm for et par år siden som raserede en meget stor del af spoven, det er tydeligt at det ikke er gået stille af. Mange steder er de også stadig i gang med at rydde op i væltede træer.
 


På turen tilbage til vores hotel kører vi lige en tur ned i en lille landsby ved navn Gerlachov tæt ved hotellet bare for at se hvordan sådan en ser ud. Det er en meget hyggelig by med 40 - 50 huse, en lille kirke og så ellers noget der ligner et russisk kollektiv landbrug. På taget af en længe er der en enorm storkerede med storke, unger og det hele, et sjældent syn i Danmark efterhånden. (red, der er ingen ynglende storke i Danmark i år)

Tilbage på hotellet tager Estella sig en lur, Kira og Jakob går i poolen og undertegnede pusler med dagbogen. 

Kl. 20 møder vi op til vores bestilte lam. Maden er fremragende og vi er rigtigt godt mætte da vi forlader "U Tinkera". Tilbage på hotellet spiser vi en is inden vi går til ro, i morgen er det flyttedag.

/Martin

Tilbage

Torsdag den 3.