Familien Jessens sommerferie 2009


 

 

Mandag den 6. juli

 

 

 
Flyttedag. Op kl. 7 og pakke lejren sammen. Da vi hiver overseglet af finder vi en del insekter der har gemt sig her, jeg når at få et billede af en cikade inden den flyver sin vej for at starte sin daglige koncert.

Vi betaler 42,50 € pr. døgn for opholdet her og Kl. 8:20 triller vi ud fra campingpladsen med meget let fod på speederen. Da vi triller forbi Marchello, Anita og Robertos campingvogne vinker vi heftigt og råber arrivederci, de sidder udenfor og vinker igen :-)

Da vi triller ind på den første tank vi nåede til, var der stort set kun dampe tilbage. Vi tankede 61,8 liter diesel, tanken er på 61 liter så det var lige oppe over :-)

På tanken spiser vi lidt morgenmad og jeg får en kaffe inden vi tøffer videre nordover. Vi kører gennem Lecce og Brindisi på vejen for at se hvordan disse byer ser ud. Brindisi er meget flot omkring havnen med sin flotte borg, desværre er det meste lukket af da det er flådehavn.

Så går det ellers bare nordover mod Gargano. Vi havde håbet på at vi kunne nå til "vores" Mozzerella de Buffala - sted inden siestaen, men det er urealistisk kan vi godt se efterhånden som vi nærmer os. Vi bliver enige om at køre ud til kysten ved Barletta i stedet og så køre langs denne det sidste stykke, evt. finde lidt frokost på vejen. Turen her langs kysten mod Manfredonia er speciel pga. de mange damme hvor der inddampes salt. Vi har tidligere besøgt Trapani på Sicilien, men dette område er mange gange større.

Vi spiser på en lille tagrestaurant i byen Lido di Rivoli. Maden er meget fin, Kira spiser blandet grillet fra havet, Jakob en bøf med pommes frites, Estella og jeg spiser en gang husets pasta med muslinger og havsnegle.

Vejen ud mod Vieste kender vi, så det er bare det "lange ben foran". Da vi lander på Baia di Campi bliver vi overraskede over alle de mennesker der har fundet herud. Første år vi var her var der næsten ingen, for tre år siden nogen belægning, nu er her næsten fyldt op og den Italienske ferie starter først den 15. juli!

Vi finder en ledig plads med udsigt over havet og får en lejr op at stå. Inden vi skal spise til aften har vi tid til at spille, slappe af, bade, vaske tøj osv. Vi har aftalt at spise på pladsens restaurant, vi mener at kunne huske at de laver en fin pizza.

Vi bliver meget overraskede da vi møder op, hele restauranten er lavet om, kvaliteten er dog den samme høje. Vi starter med to gange cozze (blåmuslinger) til deling og en pizza ovenpå. Det går hurtigt op for tjeneren at muslingerne er til Estella, Kira og jeg, så han henter en ekstra tallerken, dvs. da han når ned til os med den er vi færdige med muslingerne, han så noget overrasket ud.

Jakob har ondt i hovedet og får ikke spist ret meget af sin pizza. Vi har en mistanke om at han ikke har drukket nok i løbet af dagen og da vi ser at dagens frugt er vandmelon, bliver der bestilt et stort stykke til ham. Det hjælper da også med det samme, dog får han tilbagefald senere da vi er på stranden, han kan ikke lade være med at anstrenge sig med stenkasteri :-)

Det er næsten fuldmåne og vi nyder udsigten til denne opstigende klode, det er ikke helt klart men smukt er det alligevel.

Da vi kommer tilbage til teltet er vi godt trætte og går til ro med det samme.

/Martin

Dagens udlændingetal: 12

Tilbage

Tirsdag den 7.