Familien Jessens sommerferie 2009


 

 

Torsdag den 9. juli

 

 

 
Vi fik først øjne kl. 7:30 i dag. Lugten af diesel fra havet har fortaget sig, så vi skal i vandet i dag. Estella og jeg blev enige om at vente med vores morgenbad til børnene var stået op så vi gik i stedet op og købte morgenbrød kl. 8 da butikken åbnede. Da vi kom tilbage sad Kira og læste, hun havde taget sit morgenbad. Nå, vi gik nu alle fire i vandet alligevel inden vores morgenmad skulle indtages.

Efter maden kører vi til Vieste og går en tur i den gamle bydel. De er ved at være færdige med at restaurere hele byen. Der er rigtigt hyggeligt med de smalle gader omend det er ved at være noget turistet med alle de restauranter mm der efterhånden er dukket op. Vi må ind en aften og kigge på nattelivet, der er helt sikkert knald på.

Læg mærke til billedet til højre; et ganske almindeligt billede af en Ape med frugt i en smal gade. Det sjove, som vi ikke har oplevet før, er at frugthandleren gik og forhandlede med folk på deres altaner via en megafon. Det har jo mange fordele at gøre tingene på den måde. Når og hvis man er lidt nysgerrig anlagt, så kan man altid følge med i hvad naboerne skal have at spise :-)


Den gamle kirke på spidsen i byen er desværre lukket, så den må vi nøjes med at kigge på udefra.

Vi finder et par butikker der handler med keramik og taler om måske det er noget for os som hverdags service. Da vi går ud af den ene butik hænger der en maske ved døren og vi taler om diavolo, det hører ejeren af butikken som kommer og forklarer at det ikke er djævelen med en græsk gud med tyrehoved og mandekrop, en minotaurus.

Da vi går rundt i byen falder vi over et eksempel på hvordan nyt og gammelt mødes, omend de har vendt "ryggen" til hinanden.

Vi kører ned i den nye bydel ved havnen og køber ind, vi springer fisken over i dag og køber i stedet noget kalv til Kira, spyd til Jakob og ko til Estella og jeg.

Tilbage på campingpladsen med hygge, badning, læsning osv. Vi får spillet en del tips, sovet til middag og uden vi rigtigt har gjort noget, så er dagen pludselig gået og kl. er 19:45 da jeg tænder grillen.

Efter maden går vi en tur op og kigger på underholdningen på pladsen, det er noget badetøjsmode med børn så vi trasker tilbage og tager endnu et spil tips :-)

/Martin

Dagens udlændingetal: 23

Tilbage

Fredag den 10.