Påskeferie 2017


 

 

Lørdag den 8. april

 

 

 
Hjemmefra kl 08:00 og kurs mod nordjylland med "sneglehuset" på slæb. Vi ankom kl 13:02 - Estella troede at det var kl 14 men det startede kl 13 :-)

Hingstene var fine, vi syntes stadig at Franklin var fin omend han ikke gjorde lige så fint indtryk som han gjorde i Herning til hisngstefremvisningen, derimod var Revolution en stor overraskelse, en rigtig fin hingst.

Kl 16 vendte vi næsen mod nord, gjorde lidt indkøb i Netto i Hirtshals, hvorefter vi parkerede på havnen for at indtage vores aftensmåltid - rester fra dagen før. Vi sad med udsigt til færgelejer hvor "vores" færge skulle afgå fra så vi kunne følge med i hvornår vi skulle begive os over mod check ins på den anden side af havnebasinet.

Color Line er den billigste på ruten, så den have vi valgt. Alt gik fint, check ind er utroligt ment, bilens nummerplade bliver scannet og så ved de hvem du er og hvor du vil hen. Vel ombord forlod vi Danmark på slaget 20:45. Der var fin plads på færgen, der var meget få med, så vi kunne smide os hvor vi havde lyst. Vi valgte at sætte os baggerst hvor det vippede mindst, det blæste en hel det den aften.
Kl 00:00 trillede vi i land i Kristianssand og vendte næsen mod Kanonmuseet vest for byen. På parkeringspladsen blev "sneglehusets" ben foldet ud og vi gik til ro.


 

Tilbage

Søndag den 9.