Forord

Efter et slappeår sidste år, så har familien Jessen i år genoptaget "adventureferien". Der er ikke meget andet at skrive om grunden til årets valgte feriemål, end at vi bare holder så for meget af Sicilien at vi derfor må derned og genopleve denne pragtfulde ø. Sicilien har ufatteligt meget at byde på mht. kulturarv, kulinarisk, natur, arkitektonisk og menneskeligt at vi måtte derned igen og nu var det 4 år siden sidst vi var på de kanter, så det må være på tide.

Om det er den voldsomme natur omkring Etna, maden, indbyggerne eller de fantastiske byer som fx. Corleone, Palermo m.fl. vides ikke, men sat sig har det. Uanset hvad svaret er, så er der ikke nogen tvivl om, at for os "ændrede verden sig" første gang vi satte vores ben i Messina i 2002 og vi kan bare ikke slippe den igen. De to gange vi har været der tidligere, da har det været med tårer i øjnene vi har forladt den igen.

Vi er i øvrigt også meget spændte på om de har fået repareret vejen Salerno til Reggio C. siden vi kørte der for to år siden, da var det et rent helvede med vejarbejde overalt (se vores sommerferie 2005).

Fra siden sicilien.dk har jeg tilladt mig at sakse Siciliens historie hvis nogen skulle være interesseret.

/Martin

Tilbage

Torsdag den 28.