Familien Jessens vinterferie 2010


 

 

Fradag den 19. februar

 

 


P1030349.JPGTemperaturen er faldet til lige under frysepunktet, men det er langt fra optimalt. Vi er på pisten lidt over 8 som i går.

P1030359.JPGMange pister hårde og knoldede pga tø og frost. Surt, sneen var helt perfekt først på ugen, nu er det hele ødelagt.

Da det trods alt har frosset i nat, så får vi 5 timer på ski i dag, før det hele er splittet ad og vi vender spidserne i dalen.

På vej tilbage til lejligheden finder vi hver en kage, som vi indtager med velbehag med en kop kakao.

Eftermiddagen går med spil, hygge og oprydning så vi kan komme ud af røret i en fart fra morgenstunden i morgen tidligt. Vi har aftalt med Evi at vi kan efterlade alt vores skrammel i lejligheden, nu da vi kender de næste beboere. det betyder at vi kan komme tidligt ud uden at skulle tænke på at pakke, og så komme den vej forbi i morgen eftermiddag, afregne og pakke bil inden turen nordpå.

I aften er det sidste aften og vi spiser på Kellerwirth. Det er fantastisk hyggeligt med levende musik. Vi når tre retter hver inden vi har fået nok og ikke kan rokke med ørene. Vi forlader stedet og kører tilbage til vores senge. Læg i øvrigt mærke til guitaren den ene spiller på, sådan en har vi aldrig set før. Efter hjemkomsten (og lang tid med Google) fandt vi ud af at det hedder en harpe guitar eller bare en schrammel guitar.
 
P1030364.JPG P1030366.JPG P1030370.JPG P1030373.JPG

Vi er i øvrigt blevet enige om at vi vil høre Evi om lejligheden er ledig til jul i år, så vi kan få lidt juleskiløb hvis vejret er til det.

/Martin

Tilbage

Lørdag den 20.