Familien Jessens vinterferie 2010


 

 

Fredag den 12. februar

 

 


Kl 12:00 stod jeg på Estellas arbejde så vi kunne komme hjem og i gang med at samle udstyret sammen, pakke katte osv. På vejen hjem kører vi lige i Ballerup centret og køber lidt skitøj til dem der mangler og en lille ting til Evi fordi hun har været så elskværdig at sende vores telt hjem i sommers. Vi havde "som bekendt" glemt tæltstængerne (læs sommerferie 2009) da vi drog mod Syditalien.

Kl 15 afleverer vi vanen tro kattene hos Frans og Dorte på Jægerspris og så skal vi bare have fyldt blilen, spist lidt aftensmad og så afsted. Walhalla og Tjalfe var i øvrigt sjældendt sure over at blive afleveret, sad bare i deres kattekasser og ville ikke ud. Når vi talte til dem vendte de bare hovedet væk og gloede ind i kassens væg. Utroligt hvor sære de er ved at være, egentlig er det jo hyggeligt at de har en stærk personlighed, men i situationen virkede det lidt komisk.

Kl. 19:52 triller vi hjemmefra, tanker i Ballerrup og triller på motorvejen kl. 20:00. Føret og trafikken (den smule der er) glider og turen over fyn og Jylland går helt som planmæssigt, 3½ time senere når vi Elbtunnellen i Hamburg. Lige syd for tunellen begynder det at sne og vejen bliver gradvist mere fedtet at køre på. Ved midnat er vi syd for Hamburg og trængslerne begynder fo alvor.

/Martin

Tilbage

Lørdag den 13.