Familien Jessens vinterferie 2010


 

 

Lørdag den 20. februar

 

 


P1030375.JPGTidligt op og ud på ski, vi håber på at vi får en god dag hvor der ikke er for mange på pisterne.

P1030377.JPGVi er i teranget kl. godt 8 og det er helt perfekt. sneen har dalet hele natten og der ligger 30 cm jomfruelig sne og venter på os, hvilken afslutning på en herlig skiferie. Kl. 12 er det hele kørt op i store bunker og vi begiver os til Kraft Alm, hvor vi har aftalt at mødes med min kolega Søren, hans familie og venner til lidt frokost inden vi P1030379.JPGP1030381.JPGvender næsen mod DK igen. Det bliver en længere sludder og vi er først tilbage hos Evi kl. 14:30.

Bilen bliver pakket, vi afregner med Evi og hører lige mht. lejligheden til jul. Den store vi plejer at bo i er desværre udlejet, så vi må nøjes med den lille på 1. sal hvis vi skal afsted.

Som altid tager det meget lang tid at tage afsked, og inden vi kører er vi da også blevet enige om at Evi skal med på ski næste gang vi kommer, det bliver rigtigt hyggeligt.

Kl. 15:30 triller vi ned af bjerget og vender snuden nordover. Der er en del trafik ud af Østrig og først nord for Garshing løsner det op. Føret er fint det første stykke og vi kan holde en rimelig gennemsnitsfart. Aftensmaden indtages på et raststelle ved motorvejen, ungerne og Estella proppes i soveposerne og så går det gennem natten.

Kort før midnat tanker vi nord for Hanover, hvor det også begynder at sne. Flere steder er det næsten umuligt at se motorvejen og hastigheden falder dramatisk.

/Martin

Tilbage

Søndag den 21.