Familien Jessens juleferie 2008


 

 

Søndag den 28. december

 

 

 
Kl. 01:30 lander vi i Værløse; ungerne går i seng og vi tømmer bilen, hiver "cigaren" og tagbøjler af og Kl. 01:50 sætter jeg mig lige ned og får en øl og slapper lidt af inden vi skal i seng. Turen hjem er gået forrygende, stort set ingen lastbiler, ikke ret meget trafik, så resultatet er at vi aldrig er kommet hurtigere hjem. Lige godt 11 timer inc. 2 tankninger, spisepauser mm.

Kl. 9:00 ringer vækkeuret, vi skal lige i bad inden vi skal hente katte i Over Dråby, købe ind og så til julefrokost hos mine forældre i Roskilde.

Kattene er stadig meget fornærmede over at de har været i pension og vil så absolut ikke med hjem, vi må hive dem ud af deres huler hvor de har forskanset sig og stoppe dem baglæns ind i transportkasserne. Da vi kommer hjem vil de ikke røres ved, vi må lige frem fange Tjalfe for at "få lov til at give ham mad".

Kattepension er ikke deres kop te og en uges ophold er for lidt til at de kan tilgive at de overhovedet er blevet afleveret. Efter vores sommerferier på to - tre uger er de som regel kommet sig over at være blevet afleveret, og her vil de bare gerne hjem. Og så siger folk at katte ikke har personlighed, de er bare deres egne! Jeg tvivler på at de der påstår dette, har prøvet at omgås norske skovkatte, de har i den grad personlighed, er trofaste som en schæferhund og der er kontant afregning hvis de bliver fornærmede!
Efter julefrokosten er fornærmelsen aftaget og de er meget kælne.

/Martin

Tilbage

Efterskrift