Familien Jessens vinterferie 2008


 

 

Søndag den 10. februar

 

 


Kl. 07:00, ud af høet, vejret er helt fantastisk. Vi starter dagen med at løbe rundt i cirkler, finde dit og dat, løbe mere rundt, mit skiundertøj ligger i Værløse, løbe mere rundt, lave morgenmad, drikke te og kaffe, spise, løbe mere rundt og så ud af røret kl. 09:20.... Det kan gøres mere effektivt er alle enige om, så i morgen forsøger vi at tilrettelægge det hele lidt bedre.

kl. 10:00 sidder vi i kabinen fra Iter og venter længselsfuldt på den sne der ligger og venter på at blive stået på ski på. Jeg forventede at man var noget akavet den første dag som de andre år men det er ikke tilfældet. Vi får en fin dag på ski, kun afbrudt af lidt varmt drikkelse midt på formiddagen og frokost indtaget på Hohe Salve det pragtfulde vejr. Der er rigtigt mange der har benyttet lejligheden til at stå på ski denne søndag som det tydeligt fremgår af billedet til højre.

Midt på eftermiddagen er Estella og Kira brugt op og vi beslutter at køre hjem til lejligheden. På vejen smutter vi lige ind i en Spar og køber lidt chokolade vi kan hygge os med når vi skal spille kort i aften.

Aftensmaden bliver i aften lidt blandet salat og så er det ellers tidligt til køjs så vi kan være udhvilede i morgen tidligt.

/Martin

Tilbage

Mandag den 11.