Familien Jessens vinterferie 2008


 

 

Onsdag den 13. februar

 

 


Op kl. 7, Kira er helt frisk igen og vi bliver enige om at prøve at stå på ski i Westendorf for at se noget andet.

På vej op i liften bliver vi enige om at tage på juleferie i Østrig for at stå på ski og så tage med skiklubben i uge 7 for at få lidt undervisning for at få pudset stilen af, det vil også give Kira mulighed for at komme videre med sit snow board.

Westendorf bliver vi hurtigt færdige med, pisterne er ikke så spændende, korte og forbundet med alt for meget skivej. Vi bliver hurtigt enige om at det gider vi ikke at bruge en hel dag på, så vi vil ned til bilen og "hjem" til Itter. Men udsigten er udsøgt som det ses nedenfor.

På billedet til højre ses Estella i fuld fart, få hundrede meter før hendes skiferie slutter for i år. Næsten nede ved bilen "kaster" Estella sig på pisten og får forvredet knæet. Under højlydt klagen får hun hjælp til at få lirket skiene af og får sundet sig lidt. Nu kan hun jo ikke blive stående der hele dagen så hun bliver bugseret over på den anden side af pisten hvor der meget belejligt ligger en restaurant. Estella bliver plantet i en liggestol med en mineralvand mens børnene og jeg tager en tur til på pisten. Da vi kommer ned til Estella igen går vi ind og spiser frokost. Som det ses på billedet til venstre er Estella ikke ligefrem i højt humør over dagens bratte afslutning på skiløbet.

Efter frokost sniger Estella sig ned af pisten mens ungerne og jeg tager en ekstra tur. Det var meget tæt på at Estella skulle have være med "bananen" ned, knæet gør afsindigt ondt og det hele er noget rigtigt rod.

13:30 kører vi tilbage til lejligheden, skiløb er slut for i dag og vi kan bare vente på at lægen åbner. Ventetiden bruger vi på hygge og spille lidt kort.

Kl. 16:30 sidder Estella og jeg hos lægen og venter. Der er et par stykker før os, tilsyneladende med knæ der gør ondt. Det bliver Estellas tur, røntgen, riven og flåen i benet (jeg kunne høre Estella helt ude i venteværelset, troede jeg - det viste sig at være en anden der blev hevet i). Kl. 18:00 kom Estella ud fra lægen påmonteret skinne og udstyret med diverse medikamenter til både indvortes og udvortes brug, samt en anvisning om at komme igen fredag morgen. Dommen: muligvis et overrevet korsbånd, så hun er definitivt færdig med at stå på ski for i år...

De kommende dage bliver det ungerne og mig der kommer til at stå på ski uden vor mor.

Aftensmaden bliver indtaget på Dorferwirt, en lokal kro lige nedenfor det bjerg vi bor på.

En begivenhedsrig dag og vi går alle trætte i seng.

/Martin

Tilbage

Torsdag den 14.