Familien Jessens vinterferie 2008


 

 

Torsdag den 14. februar

 

 


På ski uden Estella og tilbage omkring Hohe Salve. Kira, Jakob og jeg startede fra Itter kl 9.

Der var næsten ikke til at være nogen steder for mennesker, selv de nedkørsler vi ellers altid kan have i fred virker overfyldte i dag så vi koncentrerer os om Hohe Salve, Hexensexer og Itter området, her er nogenlunde til at komme til.

Vi havde en ide om at indtage vores frokost på Hohe Salve men der var ikke til at være for mennesker, så vi kørte ned til en lille kro tæt på der hvor kabinen fra Itter kommer op.

Vi stod på ski til omkring kl. 15 hvor vi var trætte og kørte tilbage til Oberau. Estella havde "passet" lejligheden og fik læst lidt lektier, set elendigt tysk TV-shop og plejet sit knæ.

I aften vil Estella lige have en snak med Evi om hvor de tager hen når hende og Thomas har brug for at se hinanden dybt i øjnene og spise godt, det må være muligt at finde noget andet end der hvor der er så mange turister. Evi foreslog et lille sted på vejen til Mühltal kaldet "Thal Mühle". Et rigtigt hyggeligt sted som var meget populært, de havde først et ledigt bord på søndag. Hmmm... Vi besluttede at køre til Thierbach og prøve lykken. Vi fandt et lille sted hvor menukortet lovede Schnitzel på 10 måder så vi valgte at køre igen.

Tilbage til Oberau hvor aftensmaden blev indtaget på Kellerwirt hvor vi har fået god mad før. Vi blev plantet i et lokale vi ikke havde været i før. Det var rigtigt hyggeligt og der var en sjov dekoration langs loftet med aber i alle mulige situationer.

Børnene valgte lammekoteletter og vi voksne fik en lille forret bestående af nogle forårsruller med fisk og spinat og til hovedret røget laks på en spinat - risotto. Maden smagte pragtfuldt og vi var godt mætte da vi fandt tilbage til "vores bjerg" og trillede i seng.

/Martin

Tilbage

Fradag den 15.