Familien Jessens vinterferie 2008


 

 

Fradag den 15. februar

 

 


Rimtåge! surt. Vi spiser morgenmad og pakker sammen. Estella skal ned til lægen, så vi smider lige hende af på vejen. Evi giver Estella sit telefonnummer med, så hun kan hente hende når hun er færdig hos lægen, ungerne og jeg kører til Itter for at stå på ski. Kira og Jakob har glemt deres halsedisser i lejligheden, så allerede efter den første bakke bliver vi enige om at tage ned til bilen og se hvad vi kan pakke dem ind i. Selvom det er koldt, så er det et helt specielt lys og et meget smukt vejr som det fremgår af billederne.

Da vi nåede bilen var ungerne så kolde på hænder og fødder (ikke halse) at de slet ikke havde lyst til at stå på ski længere, så jeg kørte dem tilbage til Oberau.

Estella var hjemme fra lægen igen og var blevet udstyret med en CD med røntgenbilleder, sin journal samt sprøjter med smertestillende så vi kan køre hjem uden hun får alt for ondt. Planen er at vi i morgen eftermiddag efter endt skiløb kører tilbage til Oberau og henter Estella og så går turen ellers direkte til skadestuen på Herlev, hvor de forhåbentlig kan scanne knæet og give en mere præcis diagnose, der er stadig en lille chance for at det kun er et forstrukket korsbånd og ikke et knækket.

Jeg var stadig af den overbevisning at jeg ikke havde stået nær nok på ski så jeg kørte tilbage til Itter og tog så direkte som muligt op til Hohe Salve. Heroppe var vejret fint men det var der også andre der havde fundet ud af så der var et mylder uden lige. Problemet var også at for at få noget ordentligt skiløb, så var man nød til at køre i rimtågen det halve af vejen ned til liften igen og det er altså slet ikke fedt at stå på ski når man ikke kan se underlaget ordentligt og har svært ved at orientere sig. Jeg blev hurtigt træt af det hele og kørte tilbage til børnene og Estella så vi kunne spise frokost sammen.

Eftermiddagen gik med kortspil og hjemlig hygge indtil aftensmaden, som i dag bestod af pulversupper af forskellig karakter, skulle indtages.

/Martin

Tilbage

Lørdag den 16.