Familien Jessens vinterferie 2008


 

 

Lørdag den 16. februar

 

 

 
Sidste skidag. Vejret er betydeligt bedre end i går og det er med store forventninger vi kører ud til liften. Det er godt nok meget koldt men det er ikke umiddelbart det store problem, dvs. det bliver det da vi kommer om på den side af Hohe Salve hvor det blæser. Børnene bliver meget hurtigt gennemkolde og vi bliver enige om at spise frokost og derefter bevæge os tilbage mod bilen.
 

Kl. 14:30 har vi afleveret ski og er tilbage i lejligheden hvor Estella venter med vores oppakning. Vi får hurtigt samlet os sammen og Kl. 15:00 triller vi så småt mod nord med fuld tank, trætte og fulde af indtryk efter en rigtig god ferie på trods Kira og Estellas "dårligdomme". Der er meget trafik omkring München så de første par hundrede kilometer går forholdsvis langsomt, om end vi hele tiden bevæger os med 60 - 80 km/t. Vi kan trøste os med at vi ikke er på vej sydpå, for her er trafikken gået totalt i stå, folk holder i en lang "jernstang" med deres skibokse på taget og venter.

Vi havde egentlig en plan om at spise i Garshing men da vi er tidligt af sted bliver det nød til at vente. Aftensmaden bliver indtaget på en motorvejsgrill lige ved Bamberg. Stedet adskiller sig fra mange af de andre steder vi har set langs motorvejen ved at de har forskellige fiskeretter, så Kira, Estella og jeg spiser fisk mens Jakob vælger en Wienersnitzel. Lige syd for Hannover tanker vi og familien bliver stoppet i soveposerne og så er det ellers nordover gennem natten.

/Martin

Tilbage

Søndag den 17.