Familien Jessens vinterferie 2009


 

 

Tirsdag den 10. februar

 

 


Vi har sovet for længe, uret har vi slet ikke hørt, så vi står først op kl. 07:30 I dag er det lidt anderledes med æg, familien er trætte af mine hårdkogte æg, så de steger hver spejlæg til morgen i stedet for. Jeg koger mig et perfekt blødkogt æg :-) Sikken en ballade det gav, nu må jeg nok hellere koge blødkogte æg hver morgen resten af ferien. Opvasken klarer børnene og så er det ud af røret, vi står på liften kl. 9:05.

P1000276.JPGP1000278.JPGDet har sneet hele natten og det sner stadig, så vi får en ordentlig omgang off-piste hele formiddagen på pisten. Det er helt fantastisk at stå hvor ingen andre har været før. Det er voldsomt hårdt for lårene og vi er allerede ved at være møre ved frokost tid og det er først herefter der skal ske noget, vi skal jo på skiskole :-)
 
P1000281.JPG P1000297.JPG P1000301.JPG

Frokosten bliver indtaget lige oven for den første lift, på le Bachas som i går, og så går det ellers ned til vores respektive skiskole hold.

P1000302.JPGHenrik (vi voksnes lærer) er i voldsomt godt humør og der er fuld fart på fra begyndelsen. Vi får mange små fif, hvoraf især et er super for mit vedkommende. Træk bjergskien bagud! Det kan man egentlig ikke, da det virker akavet, men det bevirker at man får mere vægt på dalskien, samt at man automatisk får samlet skiene. De fleste står med bjergskien 10 - 15 cm foran dalskien og det er faktisk ikke muligt at få bjergskien længere tilbage end til spidserne er ud for hinanden. Jeg har været lidt slem til at stå lidt for bredt, men det er slut nu med dette lille trick :-)

Under vore færden rundt i terrænet var der et par stykker som lige ville prøve kræfter med en stejl off piste skrænt ned på pisten, to lagde sig og desværre havde Niels Anders slået sit knæ på skispidsen i faldet. Heldigvis var knæet ikke vredet, men et hårdt slag på et knæ kan jo desværre bevirke at det kommer væske i det, med stivhed til følge. Lad os håbe at han er frisk igen i morgen tidligt, det vil være trist at skulle gå glip at det pragtfulde vejr vi har i disse dage.

Efter skiskolen var vi egentlig færdige for i dag, men vi tager lige en ekstra tur inden vi pakker  sammen. Snevejret er taget til igen og det står ned da vi kører tilbage mod vores lejlighed. Estella og Jakob bliver smidt af i byen så de kan købe lidt rødvin til aftensmaden.

P1000303.JPGP1000308.JPGDa vi alle er samlet, tager vi anden halvdel af det spil tips vi startede i går, inden vi alle skal i bad og have vasket dagens "salt" af kroppen.

Aftensmaden i dag er magen til i går, flute med franske oste mm.

Vi tager endnu et ½ spil tips inden vi går i seng, det sner stadig tæt.

/Martin

Tilbage

Onsdag den 11.